Sortera

x

Filtrera

x
Hotellstandard
Hotellet ska erbjuda
Typ av Collection
Rensa resultat
Visa

Paketresa med charterflyg

Faliraki, Rhodos

Stamos Plus

För få gästbetyg
för att visa resultat

Stamos Plus är ett fint All Inclusive-hotell i Faliraki. Det råder en behaglig och avslappnad semesterstämning vid hotellets pool, och det är endast 500 meter till stranden i Faliraki, så du kan även ta ett uppfriskande dopp i havet!

Fakta
Barnpool
1
Avstånd till strand
500 m
Avstånd till centrum
1 km
Barnpris t.o.m.
11 år
Läs mer på hotellsidan
Välj rumstyp
Dubbelrummet är cirka 27 - 30 m² och här finns två riktiga sängplatser samt en extrasäng. Denna mäter 180x90 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Det kan bo max tre personer här och det är möjligt att få ett barnpris.
Priset kan ändras fram till att resan är betald. Eventuella rabatter är avdragna på de visade priserna.
Dubbelrum Deluxe är cirka 45 m² och här finns två riktiga sängplatser samt två extrasängar. Dessa mäter 180x90 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få ett barnpris.
Priset kan ändras fram till att resan är betald. Eventuella rabatter är avdragna på de visade priserna.
i

Paketresa med charterflyg

Detta är en paketresa med charterflyg och hotell. När du bokar flyg och hotell samtidigt, gäller paketreselagen. Ett handbagage ingår enligt respektive charterflygbolags regler och maxgränser. För mer information om resevillkor se https://www.nazar.se/resevillkor/. För mer information om bagage, se https://www.nazar.se/kundservice/flygresaochbagage/