Ialyssos, Rhodos

Ialyssos Bay


Barnpris t.o.m. 11 år
Gästbetyg
4.1 av 5
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
900 m 

Bekvämt boende, lockande buffé och nära till stan

Ialyssos Bay är det prisvärda och strandnära familjehotellet. Här finns det du behöver för en lyckad semester. Hotellet som ligger behändigt nära Ialyssosbuktens klapperstenstrand bjuder på god mat och behagligt boende. Taxiresa in till Rhodos stad tar dessutom bara 20 minuter.

Det här hotellet ingår i vår Value Collection, där vi har samlat våra mest prisvärda All Inclusive-hotell.

Pooler, poolbar och en nära strand!

Vid det L-formade hotellområdet ligger hotellets mittpunkt – poolen! 

De allra yngsta har en egen lugnare barnpool och vid poolområdet finns också en bar så du kan beställa något läskande ifall andan skulle falla på. Eller varför inte ett snack mellan måltiderna?

Poolbaren erbjuder bland mycket annat juice, cocktails, kaffe och glass till barnen förstås!

Ialyssos Bay ligger endast 50 meter från klappstenstranden i Ialyssosbukten. Här finns solsängar och parasoll att hyra.

 

Mot betalning

Hyra av badhanddukar, solsängar och parasoller på stranden.

Generöst All Inclusive-program

Det här hotellet erbjuder en gedigen frukostbuffé, välbehövlig lunchbuffé och stämningsfull middagsbuffé. Allt enligt hotellets eget väl sammansatta All Inclusive-koncept med amerikanskt tema. All lokal dryck ingår under All Inclusive-tider.

Under för- och eftermiddagarna serveras snacks och enklare rätter i poolbaren.

I lobbybaren som håller öppet till kl. 01.00 kan du få dig en välbehövd kaffe, en liten snack, eller rent av en drink.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Mot betalning

Vissa importerade drycker, all snacks och dryck efter kl.23.00

Poollek, tennis eller kanske stadsrunda?

För de mindre barnen finns en enklare utomhuslekplats nära stranden. Hotellet har också bordtennis och du har möjlighet att spela tennis mot en extra kostnad på hotellets egen tennisbana.

Ialyssos Bay ordnar kvällsunderhållning vissa kvällar och hotellet ligger ca 900 meter från populära Ialyssos centrum där det finns shopping och restauranger. Till härliga Rhodos stad tar du dig lätt med taxi eller med lokala bussar från huvudvägen.

Har du ett behov av att slappna av ordentligt finns möjlighet att boka en härlig massage på hotellet.

Mot betalning

Tennis, biljard, massage

Hemtrevliga rum med varm design

Ialyssos Bay har rum i varma och glada färger med en pigg och inbjudande inredning både i bungalows och i huvudbyggnaden. De har alla wifi som ingår och är utrustade med antingen extrasäng eller bäddsoffa som mäter 80x185 cm. Badrummen har badkar.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

I dubbelrummen på 25 m² finns två riktiga sängplatser samt en extrasäng som mäter 185x80 cm. Rummen kräver minst två fullt betalande. Här kan ni bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummen, som ligger i huvudbyggnaden, har antingen trädgårdsutsikt eller poolutsikt och du kan välja havsutsikt mot tillägg. Rummen kan också bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Bungalow, 2-3 personer

Bungalow, 2-3 personer

I den här bungalowen på 25 m² med trädgårdsutsikt finns två riktiga sängplatser samt en extrasäng som mäter 185x80 cm. Bungalowen kräver minst två fullt betalande och här kan ni bo max tre vuxna. Det är möjligt att få ett barnpris och rummen kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Familjerum, 2-4 personer

Familjerum, 2-4 personer

I familjerummet på 35 m² finns två riktiga sängplatser samt två extrasängar som mäter 185x80 cm vardera. Rummen kräver minst två fullt betalande. Här kan ni bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Mot betalning

Safety box, tvättservice

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Det kan förekomma störningar i form av buller från flygtrafiken till och från Rhodos flygplats.

Öppettider för restaurang och barer kan komma att variera beroende på säsong och väderförhållanden.

All dryck och snacks efter kl. 23.00 serveras mot betalning.

Klädkoden vid middagsbuffén innebär att män måste ha tröja med ärmar.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Miljöskatt Grekland

Myndigheterna i Grekland tar ut en miljöskatt (tidigare boendeskatt) på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

 

1-2 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 7.00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 10.00 euro per rum eller lägenhet och natt

 

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections