Faliraki, Rhodos

Stamos Plus

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Strand
500 m 
Centrum
1 km 

Gemytlig semesterstämning

Stamos Plus är ett fint All Inclusive-hotell utan krusiduller, som ligger i Faliraki. Det råder en behaglig och avslappnad semesterstämning vid hotellets pool, där tiden tillbringas med att koppla av, sola, bada, läsa böcker och att bara njuta av att ha semester!

Det är endast 500 meter till stranden i Faliraki, så du kan också ta ett uppfriskande dopp i havet!

Både frukosten, lunchen och kvällsmaten är en del av All Inclusive-utbudet och serveras som buffé, i vilken det bjuds på både Medelhavsinspirerad och grekisk mat.

Du bor i rymliga och nyrenoverade rum, som är enkelt och stilrent inredda i ljusa nyanser.

Stamos Plus är en del av vår Value Collection, som är en samling av våra mest prisvärda hotell.

Mysigt poolområde

Det råder en behaglig och avslappnad semesterstämning vid hotellets pool, där tiden tillbringas med att koppla av, sola, bada, läsa böcker och att bara njuta av att ha semester!

Här finns också en liten barnpool. Poolbaren är en del av All Inclusive-programmet, så här kan du hämta förfriskningar, och under vissa tider av dagen även lättare snacks.

Det är endast 500 meter till stranden i Faliraki, så du kan också ta ett uppfriskande dopp i havet!

Mot betalning

Solsängar och parasoller på stranden.

Ät dig glad!

På Stamos Plus ingår All Inclusive i priset, vilket betyder att du inte behöver leta efter restauranger eller bekymra dig om matbudgeten – på så vis kan du slappna av ordentligt och njuta av semestern på riktigt! Både frukost, lunch och kvällsmat serveras som buffé, i vilken det bjuds på både Medelhavsinspirerad och grekisk mat.

Under dagen serveras det lättare snacks vid poolbaren, och under ett par timmar på eftermiddagen serveras det kaffe, kakor och glass.

Lokal dryck i form av vin, fatöl och lokal sprit ingår i All Inclusive-programmet och dessa avnjuts i glas som du själv fyller på.

Mot betalning

All mat och dryck efter kl. 22.30.

Upplev Rhodos stad

På Stamos Plus bor du inte långt från den livfulla och populära semesterbyn Faliraki som, speciellt under sommarmånaderna, sjuder av liv och rörelse av de många unga turisterna som väljer denna stad just på grund av hålligånget. Utöver att besöka Faliraki kan du ta en tur till Rhodos stad.

Det är en levande stad med en ytterst charmig gammal stadsdel med smala, kullerstensbelagda gator, en imponerande borg och en uppsjö av mysiga caféer, barer och restauranger.

Wifi är kostnadsfritt vid poolen, på rummen och i lobbyområdet på Stamos Plus.  

 

 

Rymliga, nyrenoverade rum

Rummen på Stamos Plus är ljusa, rymliga och nyrenoverade. De är fint, enkelt och stilrent inredda i ljusa färger. Här finns tv, minikylskåp, individuell luftkonditionering, safetybox, vattenkokare och hårfön.

Mot betalning

Safetybox.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet är cirka 27 - 30 m² och här finns två riktiga sängplatser samt en extrasäng. Denna mäter 180x90 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Det kan bo max tre personer här och det är möjligt att få ett barnpris.

Dubbelrum Deluxe, 2-4 personer

Dubbelrum Deluxe, 2-4 personer

Dubbelrum Deluxe är cirka 45 m² och här finns två riktiga sängplatser samt två extrasängar. Dessa mäter 180x90 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 3-4 personer

Familjesvit, 3-4 personer

Familjesviten är cirka 45 m² och här finns ett sovrum med två riktiga sängplatser och ett uppehållsrum med två extrasängar. Dessa mäter 180x90 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få ett barnpris.

Det finns inte badhandduksservice på hotellet, så vi rekommenderar att du tar med dig dem hemifrån.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter ((begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram.)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte

På grund av lokala restriktioner när det gäller utökade städrutiner av rummen, har många hotell senare incheckningen vid ankomst (runt 15:00) och tidigare utcheckningen vid hemresa (runt 11:00).

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections