Säkra drömresan för 2023 nu!

Det gäller att vara tidigt ute med semesterplanerna. Det är en bra idé att boka nästa års resa redan nu, speciellt om du vill besöka våra populäraste hotell. Det som alltid tar slut först är våra swim-up rum, våra stora familjerum- och sviter, våra Pegasos-hotell på sommaren och våra tvåveckors-resor.

Semesterresor gjorda för dina barn

Vi erbjuder mängder av fina familjehotell med generösa barnpriser och stora familjesviter. På Eftalia Ocean kan ni till exempel bo upp till 7 personer i samma rum med barnpris t.o.m. 17 år för upp till tre barn!

Poolparadis med All Inclusive

Det finns pooler, sen finns det POOLER! Stora pooler, jättestooora pooler, pooler direkt utanför ditt rum, pooler med vattenpark, pooler för barn, pooler för endast vuxna, pooler med en hel ö - hos oss finns något för alla!

Maxade vattenparkshotell med All Inclusive

Älskar du fartfyllda vattenrutschbanor precis som vi? Hos Nazar hittar du vilda vattenparker, pampiga pooler och bombastiska beach clubs!

All Inclusive i världsklass

All Inclusive med Nazar innebär att hela familjen alltid hittar något de gillar

Nazar är Sveriges All Inclusive-specialist

Barnklubbar, vattenparker, All Inclusive, familjesviter – vi har allt för en härlig familjesemester!

Vattenparkshotell

Älskar du vilda vattenrutschbanor, vågpooler och lazy-rivers? Då har du kommit rätt! Vi på Nazar är specialister på häftiga hotell med vattenpark.

100% All Inclusive

Hos Nazar har vi mängder av All Inclusive-hotell i flera prisklasser! Slappna av, luta dig tillbaka och bara njut av semestern tillsammans med de du tycker om.

Barnklubbar

I Nazars egna skandinaviska barn- och ungdomsklubbar träffar barnen jämnåriga lekkompisar. Här får de Crazy Fun-temadagar, minidisco, tävlingar med mera - allt ingår i priset!

Våra destinationer

Res med Nazar till barnvänliga Turkiet, populära Rhodos och klassikern Mallorca.