Rhodos, Grekland

Den gröna semesterön full av upplevelser

Rhodos har länge varit en av de mest populära charterdestinationerna – vilket är lätt att förstå! Här trivs både barnfamiljer och par. På Rhodos finns massor av familjehotell, stränder med kristallklart vatten, spännande kultur och historia, bra shopping och ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och nattklubbar. En semester-ö för för alla, helt enkelt! 

Vi har ett flertal familjehotell på öns norra delar i Rhodos stad, Ixia, Ialyssos, Kalithea och Faliraki, men även ett längre söderut i Kiotari.

Se alla våra hotell på Rhodos eller läs mer om Kalithea/Faliraki, Rhodos stad, Ixia/Ialyssos och Kiotari nedan.

Här finns vi på Rhodos

Kalithea & Faliraki

Kalithea betyder ”den vackraste utsikten” på grekiska. Vilket verkligen är passande för hela området kring Kalithea och Faliraki. Här finns en av öns bästa stränder!

Läs mer

Rhodos stad 

I Rhodos stad finns något för alla med vackra vyer, shopping och fantastiska stränder. Inte långt därifrån ligger Ixia som är mångas favoritdestination på Rhodos.

Läs mer

Kiotari & Lindos

Kiotari är det perfekta resmålet för att uppleva genuin grekisk charm. Byn är belägen strax utanför den antika staden Lindos med sina charmiga kullerstensgator.

Läs mer

Alla våra hotell på Rhodos

På Rhodos hittar du högklassiga All Inclusive-hotell, hotell med vattenpark, prisvärda familjehotell, mindre stadshotell och ett riktigt lyxhotell!

Åk på utflykt på Rhodos

Är du sugen på ett spännande, idylliskt, barnvänligt eller avslappnat äventyr? Häng med oss på utflykt eller utforska Rhodos på egen hand.

Kritinia´s borg

Hyr en bil och utforska den vackra ön på egen hand! Du kan till exempel åka förbi den gamla borgen vid Kritinia och den närliggande lilla byn. 

Besök de sju källorna

En perfekt utflykt en riktigt varm dag! För att komma till de sju källorna går ni genom en smal tunnel i det friska och klara vattnet.

Häpnadsväckande utsikt

Det är mödan värt när ni kommer till toppen! Njut av den betagande utsikten från toppen av Monolithos borgsruin.

Den italienska spökbyn

Prova något annorlunda! Den övergivna italienska staden Campochiaro, som även kallas för ”den italienska spökbyn” är väl värt ett besök.

Mandrakihamnen

Vissa menar att ett av antikens sju underverk ”Kolossen på Rhodos” har stått vid inloppet till Mandrakihamnen i Rhodos stad.

Anthony Quinn Bay

Denna pittoreska bukt har fått sitt namn efter skådespelaren Antony Quinn, som förälskade sig i den under inspelningen av ” Kanonerna på Navarone”.

Våra mest populära hotell

Letar du efter ett All Inclusive-hotell, vattenparkshotell eller rum med egen pool? På Rhodos finns allt det och mycket mer!

Medeltemperatur i juli 30°C

Arlanda - Rhodos ca. 4h

Valuta: Euro €

Tidsskillnad +1h