Lara, Turkiet

IC Green Palace

Gästbetyg
4.4 av 5
Baserat på 26 svar
Gästbetyg
4.4 av 5
Baserat på 26 svar

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
500 m 
Centrum
25 km 
IC Green Palace
IC Green Palace_1
IC Green Palace_2
IC Green Palace_3
IC Green Palace_4
IC Green Palace_5

Supervackra och grönskande poolområden

IC Green Palace är ett härligt All Inclusive-hotell i Lara med många fina faciliteter för barnfamiljen. Den balinesiska stilen som framhäver de gröna och frodiga omgivningarna ses på flera ställen runtom på hotellet. De härliga poolområdena ligger mitt i en grönskande miljö full av blommor, palmer och barrträd.

Med fyra fina poolområden och en bred strand med pir finns här många badmöjligheter. Den imponerande vattenparken stoltserar med sju färgglada vattenrutschbanor, och minstingarna kommer älska barnpoolen med lekställningen och det roliga plaskområdet.

Barnen älskar barnklubben på IC Green Palace, där det arrangeras kreativa och roliga aktiviteter såsom pizzabakning, olympiska turneringar och sandslottsbygge.

Det breda och välsmakande All Inclusive-programmet tillåter dig att luta dig tillbaka och njuta av det stora utbudet. Frukost, lunch, middag, snacks, glass och dryck – allt är inkluderat i priset! Utöver allt detta finns hela fem olika tematrestauranger på hotellet.

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

Vill du kunna använda alla faciliteterna på IC Green Palace, men samtidigt bo i mer luxuösa omgivningar med pool direkt vid rummet, kan du välja grann- och systerhotellet IC Residence, som ingår i vår exklusiva Premium Collection.

Hela fyra härliga poolområden

IC Green Palace har fyra härliga poolområden inbäddade i vacker grönska med vajande palmer och blommande buskar. Oavsett om du vill slappna av vid den lugna poolen, om du vill ge dig i kast med de roliga aktiviteterna vid aktivitetspoolen eller om du vill ta ett uppfriskande dopp i inomhuspoolen, kommer du känna den härligt avslappnade semesterstämningen!

Barnens favorit är den fina vattenparken i kulörta färger, som har sju spännande vattenrutschbanor. I anslutning till barnklubben finns även ett fint plaskområde, en pool med lekställning i glada nyanser och en barnpool med skuggande solsegel för familjens minstingar.

Missa inte heller hotellets härliga sandstrand. Här finns både strandbar och en pir, från vilken du kan ta uppfriskade dopp i havet. Observera att vattnet blir snabbt djupt, så håll noga reda på barnen.

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter.

Glassbar och fem temarestauranger!

IC Green Palace har ett brett All Inclusive-program. Huvudrestaurangen är ljus, inbjudande och trevligt uppdelad i mindre avdelningar. Här dukas stora buffébord fram med allt från spännande turkiska specialiteter till välkända internationella rätter.

Det finns en stor snackbar som under dagen serverar lättare rätter och goda snacks. I strandbaren kan du njuta av en enklare lunch, och på eftermiddagarna kan du smaka den turkiska pannkakan gözleme. På hotellet finns även en glassbar och frysar med glass av internationella märken, och eftersom det är All Inclusive kan du givetvis äta hur mycket du vill!

IC Green Palace har ett flertal trevliga barer. Lobbybaren är öppen dygnet runt, och här bjuds på livemusik flera kvällar i veckan. Lokala samt vissa importerade drycker ingår i All Inclusive-programmet.

Du kan även äta på en av hotellets fem temarestauranger mot en bokningsavgift. Här kan du välja mellan steakhouse, fisk, mexikanskt, italienskt och sushi/teppanyaki. Du bör boka bord minst två dagar i förväg. Den italienska restaurangen med utsikt över Medelhavet i horisonten riktar in sig på romantik och tvåsamhet, och här måste man vara minst 12 år gammal.

Mot betalning

Vissa importerade drycker, bokningsavgift på temarestaurangerna.

Skojiga aktiviteter i barnklubben

Barnen på IC Green Palace bjuds in till lek och bus i den stora internationella barnklubben. Här får barnen delta i olika lekar, bakning, kreativa aktiviteter och använda fina faciliteter såsom bollhav, ett litet lekland, brädspel, en liten studsmatta och lekbilar. Intill barnpoolen ligger ett nytt plaskområde – en fantastiskt färgglad och lekfull plats där barnen kan springa runt och busa. Från barnklubben anordnas även små utflykter ner till stranden, där barnen kan leka eller delta i små tävlingar.

Barnklubben är för alla barn i åldrarna 4-12 år. För de något äldre finns även en ungdomsklubb, där tonåringarna kan se på film, spela spel och tävla i bordfotboll tillsammans med nya, jämngamla vänner från andra länder.

När mörkret faller och discoljusen tänds, samlas föräldrar och syskon till minidiscot, där hotellets många barn bjuder på en riktig dansuppvisning som de tränat inför i barnklubben.

Roliga aktiviteter och häftiga shower

På IC Green Palace finns det goda möjligheter för både avslappning och aktivitet. Här finns tennisbanor, aerobics-pass, minigolf, poollekar, vattengymnastik, biljard, bowling och en spelhall med massor av spelmaskiner.

Utöver detta har du lite mer unika aktiviteter som inte kan upplevas på alla våra hotell: pilates, latinsk dans och luftgevärsskytte. Du kan även besöka det mysiga och stämningsfulla spaet med bland annat turkisk hamam. Hotellets gym är upplyst av stora fönster som vetter ut mot poolområdet.

Tycker du om musik kan du njuta av en kvällsdrink till livemusik i lobbybaren nästan varje kväll, eller besöka diskoteket. Hotellet bjuder också på ett fint underhållningsprogram med kvällsshower i form av musikaler, dansuppvisningar och cirkuskonster. Du är givetvis också välkommen att delta i de arrangerade strandfesterna, eller att testa dina färdigheter på scen i ett karaokeframträdande inför vänner och familj.

Det finns fri wifi på både hotellområdet och rummen.

Mot avgift

Upplyst tennisbana, biljard, bowling, spelhall, vissa vattensportsaktiviteter, frisör.

Smakfullt inredda rum

Rummen på IC Green Palace är ljust och smakfullt inredda i beigea och blå nyanser. Alla rum har central luftkonditionering, tv, hårfön, morgonrock och tofflor, telefon, wifi, balkong eller terrass, safety box samt minibar som fylls dagligen med vatten, juice, läsk och öl – självklart All Inclusive!

Dubbelrum landutsikt, 2-3 personer

Dubbelrum landutsikt, 2-3 personer

Ett klassiskt dubbelrum på 26 m² med två riktiga sängplatser, sminkbord, badkar och en liten fåtölj. Den tredje personen sover i extrasäng på 190x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Du har möjlighet för att boka denna rumstyp som enkelrum, mot tillägg.

Dubbelrum för fyra personer, 2-4 personer

Dubbelrum för fyra personer, 2-4 personer

Dessa dubbelrum på 26 m² påminner om de vanliga dubbelrummen, men har två riktiga sängplatser och ytterligare två sängar som kan fällas ner från väggen (200x90 cm). På badrummet finns badkar. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan max två vuxna och två barn bo, det är möjligt att få två barnpriser.

Familjesvit, 3-5 personer

Familjesvit, 3-5 personer

Rymliga sviter på hela 52 m² med två sovrum med sminkbord och förvaringsutrymme. Här har du två badrum där det ena är med badkar och det andra med dusch, och dessutom ett vardagsrum med tv. Det finns fyra riktiga sängplatser i rummet, och den femte personen sover i en extrasäng på 190x90 cm. Rummet kräver minst tre fullt betalande och här kan bo max fyra vuxna samt ett barn. Två barn kan få barnpris.

Skäm bort dig själv i privata omgivningar

När du vill slappna av lite extra kan du besöka IC Green Palaces fina spaanläggning. Den romantiska belysningen, de väldoftande oljorna och den dämpade miljön ingjuter en härligt lugn och avslappnad känsla. Du kan använda bastun, vilorummet och hamam-rummet helt fritt. Här kan du även unna dig ett dopp i jacuzzin eller en härlig behandling såsom peeling eller massage.

Mot betalning

Behandlingar i spaet, jacuzzi.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På IC Green Palace gör de bland annat följande initiativ:

• Överbliven mat från hotellet doneras till ett djurcenter som tar hand om hundar och katter som lever på gatan

• IC-hotellen arrangerar miljöprojekt och kampanjer till skolbarn, för att öka deras uppmärksamhet kring hur vi ska arbeta för att hålla jordklotet rent och säkert

• Kvarglömda föremål och hittegods doneras efter sex månader till behövande studerande

• Hotellet stöttar projektet ”Let my daughter go to school”, ett projekt där man samlar in pengar till fattiga familjer så att deras döttrar får möjlighet att gå i skola

• Stranden är tilldelad miljöutmärkelsen Blue Flag, som intygar att det är bra vatten att bada i, att stranden är välutrustad och att det finns fokus på aktiviteter som handlar om miljöinformation. Hotellet har även deltagit i projektet ”Indigo Turtle”, som har adopterat 115 sköldpaddeungar

Viktigt att veta innan du bokar din resa

Den italienska temarestaurangen riktar sig mot vuxna, och man måste därför vara minst 12 år här.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections