Incekum, Turkiet

Aqua Fun City

Gästbetyg
3.5 av 5
Baserat på 35 svar
Gästbetyg
3.5 av 5
Baserat på 35 svar

8 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
0 m 
Centrum
Manavgat 25 km 
Aqua Fun City
Aqua Fun City_1
Aqua Fun City_2
Aqua Fun City_3
Aqua Fun City_4
Aqua Fun City_5

Familjevänligt All Inclusive-hotell

Aqua Fun City är ett familjevänligt All Inclusive-hotell med en rolig vattenpark, stort underhållningsprogam, flera pooler och härligt läge precis vid stranden. Hotellet är perfekt för den stora familjen, då det finns rum som rymmer så många som fem personer.

Vattenälskare i alla åldrar kommer att älska den färgglada vattenparken med sex roliga vattenrutschbanor och massor av vattenplask.

På Aqua Fun City njuter du av härliga bufféer till både frukost, lunch och middag. Under dagen serveras pizza, hot dogs, hamburgare och andra snacks, och för den sötsugna finns både glass och våfflor. Dryck är såklart också inkluderat i det breda All Inclusive-programmet.

Det finns massor att hitta på, på Aqua Fun City – ett par gånger i veckan arrangeras ett festligt skumparty, och ibland bjuds det på shower med salsa, kubansk dans eller annan underhållning. Du kan också spela beachvolleyboll, vattenpolo eller delta i någon av de många andra gemensamma aktiviteterna.

Hotellet har också ett stor område med klättervägg och trampoliner.

Aqua Fun City liger i Okurcalar, cirka en timme från semesterorten Alanya på Antalya-kusten.

Det här hotellet ingår i vår Value Collection, där vi har samlat våra mest prisvärda All Inclusive-hotell.

Vattenpark med sex vattenrutschbanor

Med två härliga pooler samt läget direkt vid stranden, finns det gott om möjligheter för ett dopp. Den ena poolen ligger vid det lugna poolområdet, där det råder en mer avslappnad stämning, medan den andra poolen ligger i området vid de färgglada vattenrutschbanorna, och här är det en livlig och aktiv stämning hela dagen lång. Vid båda pooler finns en mindre barnpool till familjens minstingar. I aktivitetspoolen arrangeras det under dagen olika gemensamma aktiviteter som vattenpolo och vattengymnastik.

Aqua Fun Citys stora dragplåster för vattenfantaster är den fina vattenparken med bland annat sex roliga vattenrutschbanor. Vattenparken ligger mitt på hotellområdet, och här finns både poolbar och snackrestaurang, så det är aldrig långt till förfriskningar.

Stranden består av en blandning av sand och småsten och vattnet är vackert blått. Det finns också en pir, från vilken du kan ta ett dopp. Observera att vattnet relativt snabbt blir djupt.

Generöst All Inclusive-program

När du semestrar med All Inclusive kan du njuta av att slippa tänka på plånboken och funderingar om var nästa måltid ska intas – allt är ju betalt hemifrån. På Aqua Fun City kan du njuta av härliga bufféer till frukost, lunch och middag. Det finns flera snackbarer som under dagen serverar pizza, hot dogs, hamburgare och andra snacks, och för den sötsugna finns det både glass och våfflor. Utöver mat och snacks ingår de flesta drycker, så du kan hämta kalla förfriskningar i en av barerna under dagen och kvällen.

Mot betalning

Importerade alkoholdrycker, turkiskt kaffe, färskpressad juice och dryck i vitaminbaren, energidryck och room service.

Vattenplask, spelhall och barnklubb

De flesta barn tillbringar troligen större delen av semestern i vattenrutschbanorna, men när de inte är vid vattenparken eller i poolen, kan de hitta kompisar och delta i aktiviteter i den internationella barnklubben. Det finns också en stor spelhall med åtskilliga spelmaskiner och bland annat lufthockey och bordfotboll. Ett par gånger i veckan arrangeras ett festligt skumparty och det bjuds även på shower med populära karaktärer från Ice Age, Madagascar och Transformers.

Det finns ett stort område som är gjort för barnen, där det både finns klättervägg, trampoliner och roliga ”bumper boats”, som påminner om radiobilar, fast på vatten.

Mot betalning

Alla spel och aktiviteter i spelhallen, aktiviteterna på barnområdet.

Ta del av de många roliga aktiviteterna

Det finns massor att hitta på, på Aqua Fun City – utöver de många roliga vattenrutschbanorna och de härliga poolerna, så anordnas det roliga aktiviteter under dagen. Det arrangeras till exempel ett festligt skumparty ett par dagar i veckan, och ibland bjuds det på shower med bland annat salsa, kubansk dans och andra shower med populära karaktärer från Ice Age, Madagascar och Transformers.

Du kan också spela beachvolleyboll eller vattenpolo, eller vara med på aqua fitness och Zumba, eller delta i någon av de många andra gemensamma aktiviteterna. Du kan också spela bordtennis eller minigolf eller ta ett dopp i jacuzzin i trädgården, eller bara slappna av i en av trädgårdens myshörnor eller hängmattor.

När mörkret faller på bjuds det på underhållning som passar alla åldrar. Det kan vara allt från tävlingar till medryckande musik.

De rum som ligger närmast scenområdet är så klart mer påverkade av ljudet från de många showerna, eftersom att det är liv och rörelse både på eftermiddagarna och vid kvällsunderhållningen.

Nyrenoverade ljusa rum

Rummen på Aqua Fun City är ljusa och fräscha, och här finns tv, minikylskåp, luftkonditionering, safety box, hårfön och telefon, och det finns såväl klinkers som laminat och heltäckningsmatta på golven.

Rummen kan ligga antingen i de lite äldre byggnaderna eller i den nya byggnaden vid vattenparken. Du kan boka ett rum i de lite äldre byggnaderna (det står specificerat i rumsbeskrivningen), medan de nyare rummen ligger i den nya byggnaden.

Dubbelrum, äldre byggnad, 2-3 personer

Dubbelrum, äldre byggnad, 2-3 personer

Dubbelrummet i den äldre byggnaden är cirka 27 m². Här finns två riktiga sängplatser och om det bor en tredje person så ställs det in en extrasäng. Denna säng mäter 190x90 cm när den är utbäddad. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max två vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 3-5 personer

Familjesvit, 3-5 personer

Familjesviten är ca 41 m² och här finns två sovrum som delas av med hjälp av en dörr. I varje rum finns två sängplatser, och om det ska bo en femte person, kommer det stå en extrasäng i det ena rummet. Extrasängen mäter 190x90 cm när den är utbäddad. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få upp till två barnpris.

Familjesvit, äldre byggnad, 3-4 personer

Familjesvit, äldre byggnad, 3-4 personer

Familjesviten i den äldre byggnaden är på ca 34 m². Det finns två sovrum med en dörr mellan. I varje rum finns två sovplatser. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få ett barnpris.

Njut i bastun eller saltrummet

Om du behöver ta en paus i solandet och badandet, bör du besöka spaet på Aqua Fun City! Här kan du koppla av i bastu, ångbad, turkiskt bad och saltrum. Om du vill skämma bort dig själv ordentligt, ska du passa på att boka en av de olika behandlingarna i form av både massage och hamam-behandlingar.

Mot betalning

Massage och andra behandlingar.

Eftersom hotellet har ett brett underhållningsprogram både under dagar och kvällar, bör en del aktivitet, liv och oljud förväntas i området kring vattenparken och vid scenen.

I rumstypen Familjesvit, 3-5 personer har badrummet en öppen design och ligger i öppen anslutning till resten av rummet. In till själva toaletten och duschen finns det varsin dörr.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet.Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Aqua Fun City gör de bland annat följande initiativ:

• De har magnetiska nyckelkort till alla rum som gör att elektriciteten stängs av när gäster lämnar rummet

• Med hjälp av sensorer stängs luftkonditioneringen av när balkongdörren öppnas

• Solpaneler används för att värma vattnet på hotellet

• De har bytt alla glödlampor till LED-lampor för att minska elförbrukningen

• Avfallet sorteras innan det skickas till återbruk och återvinning

• De använder miljövänliga rengöringsprodukter samt miljövänliga produkter för underhållningsarbeten

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections