Alanya, Turkiet

Babaoglu Apart

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

4 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
 
Strand
500 m 
Centrum
 
Babaoglu Apart
Babaoglu Apart_1
Babaoglu Apart_2
Babaoglu Apart_3
Babaoglu Apart_4
Babaoglu Apart_5

Bekvämt boende mitt i Alanya

Babaoglu Apart är den perfekta utgångspunkten för din semester i Alanya!

Det här enkla men bekväma lägenhetshotell ligger avskilt men centralt på en sidogata till Alanyas huvudgata. Här finns gott om butiker, barer och restauranger precis runt hörnet och till och med en större matbutik cirka 200 meter bort. En kort promenad härifrån ligger den berömda Kleopatrastranden och Alanyas centrum. Trots det centrala läget är hotellet relativt lugnt.

Babaoglu Apart ligger lite avsides på en lugnare gata men visst oljud utifrån bör förväntas.

Ett hotell nära Kleopatrastranden

Från Babaoglu Apart är det en kort promenad på ungefär tio minuter till den ståtliga Kleopatrastranden där många uppfriskande dopp väntar! Längs med Kleopatrastranden löper också en lång strandpromenad som lockar till vackra promenader i solnedgången.

Hotellet har ett litet poolområde där solen ligger på under vissa tider på dagen. Poolen har en liten avgränsad, grund del för mindre barn och en liten poolbar som serverar dryck, och med start i juli även snacks och enklare måltider.

Mot betalning

Solstolar, parasoller, mat och dryck på stranden

Utforska Alanyas restauranger

På Babaoglu Apart kan du inte köpa till något måltidspaket, men hotellet har en poolbar som serverar dryck. Med start i juli serveras också enklare mat och snacks.

Tack vare de små köken i lägenheterna kan du själv tillaga enklare måltider på ditt eget rum.

Frukost, lunch och middag äter du annars med fördel på något av alla kaféer eller restauranger som finns i Alanya. Passa på att upplev stadens alla smaker på semestern!

Mot betalning

Mat, snacks och dryck i poolbaren

Aktiviteter i Alanya!

Det kommer inte att råda brist på saker att hitta på när du bor på Babaoglu Apart. I Alanya finns massor att göra när det kommer till shopping, utflykter och restaurangbesök, barrundor eller nattklubbsbesök. Upplev Alanyas storartade borg, åk den berömda linbanan eller ta ett dopp vid den vackra Kleopatrastranden.

Hotellet ligger ungefär 200 meter från en stork vattenpark om du blir sugen på bad och äventyr!

Vill du hellre stanna på hotellet någon dag kan du möta ditt resesällskap i biljard eller varför inte bordtennis över en drink?

I receptionen har du wifi utan extra kostnad.

Mot betalning

Bordtennis, biljard, snacks och dryck i poolbaren, wifi på rummet

Ljusa lägenheter för citylivet

Lägenheterna på Babaoglu Apart består av två rum och ett litet kök. De är ljusa, går i blåvita nyanser och har stora balkonger. Lägenheterna har några år på nacken och i köket finns ett kylskåp, vattenkokare, visst husgeråd och spisplattor.

I lägenheten finns också tv, ett badrum med duschkabin och hårfön, samt safety box och individuell luftkonditionering. På golven ligger klinkers och alla lägenheterna har balkong.

Mot betalning

Luftkonditionering och safety box

2-rumslägenhet, 2-4 personer

2-rumslägenhet, 2-4 personer

Denna lägenhet på 55 m² kräver minst två fullt betalande och här kan bo upp till fyra personer. Här finns två riktiga sängplatser och två extrasängar i form av bäddsoffor som mäter 200x100 cm vardera. Det är möjligt att, mot ett tillägg, boka lägenheten som enkelrum.

Eftersom hotellet är ett centralt hotell i en folkrik stad förekommer ljud som kan upplevas störande både dagtid och nattetid.

I närheten finns en moské och ljud från moskéer kan höras mer eller mindre runt hela Alanya.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections