Belek, Turkiet

IC Santai

Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 41 svar
Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 41 svar

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
0 m 
Centrum
8 Km 
IC Santai
IC Santai_1
IC Santai_2
IC Santai_3
IC Santai_4
IC Santai_5

Generös All Inclusive och vackra villor

IC Santai är ett vackert och familjevänligt hotell med en härligt avslappnad semesterstämning och känsla för detaljer. Matfantaster kommer bli begeistrade i det läckra All Inclusive-utbudet med stora, inbjudande och allsidiga bufféer. Allt är snyggt presenterat, och det kan vara svårt att bestämma sig för vad man ska välja!

Det finns massor av utrymme och fin, välskött grönska vid de två stora poolerna, och den 300 meter långa, breda sandstranden med mjuk sand bjuder in till dopp i det böljande blå. Vill du bo precis vid poolen, kan du välja att bo i IC Santais underbara villaområde! Mellan de pastellfärgade husen med massor av frodig grönska slingrar sig den härliga poolen, och det är ett väldigt idylliskt och lugnt område.

Barnen kommer älska den fenomenala barnklubben, där det arrangeras många roliga aktiviteter såsom pizzabakning, ansiktsmålning, småkaksbakning och kreativa lekar.

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

Vackra poolomgivningar och 300 meter privat strand

Det finns två pooler på IC Santai; en stor pool mitt på hotellområdet och en relaxpool som ligger i en lugn hörna av hotellet omgiven av skuggande träd. Vid relaxpoolen råder en rofylld och avslappnad stämning, medan det vid huvudpoolen ordnas flera aktiviteter om dagarna. Området vid huvudpoolen är stort, luftigt och rymligt, och det hela är omgivet av välskötta gräsmattor.

Utöver dessa pooler finns både barn- och babypool. Om du är ute efter mer plask, skoj och pirr i magen finns en vattenpark med sex vattenrutschbanor. I förlängning av barnklubben ligger ett härligt plaskområde där barnen kan busa.

Om du bor i en av de vackra villorna har du dessutom möjlighet att ta ett dopp i stort sett precis utanför din dörr, där det finns en fin pool som slingrar sig runt om i villaområdet. Om du bor på markplan har du tillgång till poolen direkt från din terrass, och om du bor på andra våningen har du utsikt mot poolen, och nedanför en liten trappa ligger det inbjudande poolområdet.

Den 300 meter långa, breda sandstranden med mjuk sand är riktigt läcker och bjuder in till att hoppa i de blå vågorna. Om du vill skämma bort dig själv lite extra kan du hyra en paviljong (en så kallad cabana) för en dag, där du får butlerservice och blir uppvaktad dagen lång.

Det finns naturligvis badhanddukar till alla gäster på IC Santai.

 

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter

Munnen vattnar sig av all den läckra maten

Du som älskar mat kommer älska det läckra All Inclusive-programmet på IC Santai. Huvudmåltiderna serveras som stora, inbjudande och allsidiga bufféer, allt är snyggt presenterat och det kan helt klart bli svårt att bestämma sig för vad man ska välja.

Familjehotellet har verkligen lagt krut på barnen och deras behov, och därför öppnar restaurangen en halvtimme tidigare för hotellets minsta gäster vid både frukost och middag. Barnen har sin egen, fina avdelning inredd med glada färger och roliga detaljer. Som extra service till småbarnsfamiljerna finns också modersmjölksersättning och barnmat.

Under dagarna serverar snackbaren snacks och lättare rätter i form av bland annat sallader, pizza, hamburgare, bakad potatis, våfflor och glass. 

Med inte mindre än sex barer, som från tidig morgon till sen kväll serverar kalla drycker, behöver du heller aldrig vara utan förfriskningar. Den stora terrassen, som ligger i förlängning av lobbybaren, är en populär samlingspunkt på kvällarna, med en fin utsikt över poolområdet och havet i bakgrunden. Lobbybaren är till och med öppen dygnet runt!

IC Santai har fem temarestauranger som kan besökas mot en reservationsavgift – en italiensk, en mexikansk, en turkisk, en seafood och en asiatisk med sushi. Vi rekommenderar att du bokar bord till dessa i början av semestern för att säkra din plats.

Mot betalning

Temarestaurangerna, room service samt vissa importerade alkoholhaltiga drycker.

Helt fantastisk barnklubb med plaskland

En av IC Santais stora och populära dragplåster är den imponerande internationella barnklubben, som barnen kommer älska! Bara synen av den fina, färgglada klubben i iögonfallande, glada färger får leenden att sprida sig på läpparna hos både stora och små.

Här arrangerar de duktiga aktivitetsguiderna roliga aktiviteter dagen lång, till exempel pizzabakning, ansiktsmålning, småkaksbakning och kreativa lekar. I barnklubben finns också en övertäckt lekplats och massor av utrymme att busa på. I anslutning till barnklubben ligger det festliga, vattensprutande plasklandet och en mindre barnpool.

Barnklubben är indelad i olika åldersgrupper, och aktiviteterna anpassas efter dessa. Det finns exempelvis diverse PlayStation- och Xbox-spel i ungdomsklubben, som de lite äldre kommer älska.

Till barn- och ungdomsklubben hör också IC Santais äventyrspark, där barnen kan utmana sina inre våghalsar (eller varandra) i en spännande och klurig klätterbana.

Mot betalning

Äventyrsparken, vid besök utöver de två inkluderade gångerna.

Slappa eller delta i de många aktiviteterna

På IC Santai är det inte bara tänkt att du ska kunna slappa i de vackra omgivningarna, utan du har även möjlighet att delta i de många aktiviteterna. Du kan bland annat göra morgongymnastik, pilates eller step aerobics, och det finns även boccia, dart, beachvolleyboll, minigolf, bordtennis och bågskytte. Även i poolen arrangeras aktiviteter såsom vattenpolo och vattengymnastik.

På kvällarna erbjuds olika former av underhållning, bland annat shower, trädgårdsfest, turkisk afton m.m. För dig som gärna vill hålla formen och träna på semestern finns ett fint gym med många maskiner och vikter. Gymmet är beläget i en ljus lokal med stora fönsterpartier, som vetter mot trädgården och ger en riktigt behaglig träningsmiljö.

Vill du koppla av helt och skämma bort dig själv lite extra, kan du njuta av IC Santais härliga spa med bland annat turkiskt bad och bastu.

Det finns wifi på hela hotellet.

Läckra, rymliga rum med möjlighet för pooltillgång

På IC Santai kan du antingen bo i huvudbyggnaden, där du kan välja mellan landsutsikt och havsutsikt, eller i den charmerande villadelen av hotellet.

Rummen har tv, minibar som naturligtvis är All Inclusive och fylls dagligen, kaffe- och tefaciliteter, central luftkonditionering, wifi, morgonrock och badtofflor. Det är parkettgolv.

Huvudbyggnaden

Rummen i huvudbyggnaden är rymliga och funktionellt inredda med ljusa färger. Alla rum har balkong med bord och stolar, och väljer du havsutsikt kan du njuta av det glittrande havet från din balkong.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Detta rum är 26 m²  och har två riktiga sängplatser. Den tredje personen sover i en extrasäng, som mäter 190x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rumstypen kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Mot tillägg är det även möjligt att boka dubbelrummet med havsutsikt.

Villadelen

Villaområdet påminner om en liten sydländsk by med pastellfärgade nyanser och bougainvillea-blommor som klättrar på byggnaderna. Överallt finns palmer, välskötta gräsmattor och färgglada blommor.

Framför villorna slingrar sig poolen, och det är svårt att inte bli sugen på en simtur i de idylliska omgivningarna. Du kommer ögonblickligen helt ner i varv i denna del av IC Santai!

När du bor i villadelen av kan du besöka det mysiga caféet, som ligger mitt i villaområdet med utsikt över poolen. Här kan du njuta av frukosten och under dagstimmarna serveras läckra snacks till de som bor i villa-delen.

Rummen är rymliga och inredda i ljusa färger, i en stil som tilltalar skandinaviska gäster. Alla rum har terrass eller balkong med bord och stolar. Vänligen observera att du inte själv kan välja om du vill bo på markplan eller på andra våningen.

 

Dubbelrum pool, 2-3 personer

Dubbelrum pool, 2-3 personer

Dessa rum är 37 m²  och har två riktiga sängplatser. Om där ska bo en tredje person tillkomer en extrasäng på rummet, som mäter 190x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit pool med två sovrum, 3-5 personer

Familjesvit pool med två sovrum, 3-5 personer

Dessa rum är 71 m² och har ett vardagsrum samt två sovrum. De båda sovrummen har två riktiga sängplatser vardera. Om här ska bo en femte person tillkommer en extrasäng, som mäter 190x90 cm. Det finns två badrum - ett med dusch och ett med badkar. Rummet kräver minst tre fullt betalande, här kan bo max fem personer varav fyra vuxna och det är möjligt att få två barnpriser.

Skäm bort dig själv i läckra omgivningar

I IC Santais läckra spa kan du varva ner fullständigt, och skämma bort dig själv i de vackra omgivningarna. Här finns inomhuspool, turkiskt bad, bastu, ångbad samt vitaminbar, som alla är inkluderade i priset. Önskar du unna dig själv någon av de avslappnande behandlingarna är dessa mot betalning.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På IC Santai gör de bland annat följande initiativ:

• Överbliven mat från hotellet doneras till ett djurcenter som tar hand om hundar och katter som lever på gatan

• IC-hotellen arrangerar miljöprojekt och kampanjer till skolbarn, för att öka deras uppmärksamhet kring hur vi ska arbeta för att hålla jordklotet rent och säkert

• Kvarglömda föremål och hittegods doneras efter sex månader till behövande studerande

• Hotellet stöttar projektet ”Let my daughter go to school”, ett projekt där man samlar in pengar till fattiga familjer så att deras döttrar får möjlighet att gå i skola

• Stranden är tilldelad miljöutmärkelsen Blue Flag, som intygar att det är bra vatten att bada i, att stranden är välutrustad och att det finns fokus på aktiviteter som handlar om miljöinformation. Hotellet har även deltagit i projektet ”Indigo Turtle”, som har adopterat 115 sköldpaddeungar.

Vänligen observera att du inte själv kan välja om du vill bo på markplan eller på andra våningen, när du bor i villadelen på IC Santai.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections