Tillval och försäkringar


Tillval och försäkringar

Comfort Class | Kids Comfort | Hamam | Avbeställningsskydd | Reseförsäkringar | Late check outSide by Side | Piratkryssning


Comfort Class (Endast Turkiet)

 

Uppgradera din semester med Comfort Class

När du bor på ett av våra Nazar Collection-hotell så har du möjlighet att köpa Comfort Class-paketet för extra bekvämlighet på semestern. Med Comfort Class har du bland annat VIP check in på hotellet, gratis trådlöst internet på rummet, sen utcheckning på avresedagen, reserverade solsängar på stranden och mycket mer. Det finns ett begränsat antal Comfort Class-paket, så skynda dig att boka via vår kundservice, på telefon 0770 777 888.

Observera att Comfort Class ska bokas senast en vecka innan avresa.

 

Pris per vecka:

Vuxen: 850 kr
Barn: 250 kr

 

OBS! Eventuellt Comfort Class-paket måste bokas av alla resande som bor i samma rum (både vuxna och barn). Det kan förekomma variationer från hotell till hotell.

Läs mer här.


Kids Comfort (Endast Turkiet)

Vi på Nazar älskar barn, och vill att både de och deras föräldrar ska ha det så bra som möjligt! Nu slipper du släpa med dig barnvagnen på semestern, och du kan koka vatten till vällingen i lugn och ro på hotellrummet.

 

På våra Pegasos-hotell kan du nämligen boka Kids’ Comfort, där du får en sulky (t.ex. Chicco Snappy Spring) levererad till rummet samt barnstol och vattenkokare på rummet.

 

Pris: 300 kr/vecka.


Hamam (Endast Turkiet)

Börja din semester på det absolut bästa sättet – med hamam (endast Turkiet).

 

Hamam är en traditionell, turkisk behandling – en härlig kombination av värme, ånga, skrubb och massage. En professionell spaterapeut skrubbar din kropp ren från döda hudceller och ger dig den perfekta grunden för en gyllene, solkysst färg som håller längre. Behandlingen avslutas med en massage med tvålskum.

 

När du bokar en resa till ett av våra Pegasos-hotell kan du boka hamam-paketet hemifrån. Paketet innehåller den traditionella skrubbningen och skummassagen, följt av en 30 minuters avslappnande oljemassage. Finns det någonstans där du verkligen kan skämma bort dig själv med wellness så är det i Turkiet, så ta tillfället i akt. Men se upp – det är starkt beroendeframkallande!

 

Pris per behandling: 320 kr


Avbeställningsskydd och avbeställningssförsäkringar

Vi på Nazar vet av erfarenhet att försäkringar och skydd innan och under resan är en bra investering och rekommenderar därför alltid våra gäster att teckna försäkringar/skydd för att vara bra skyddad mot oförutsedda händelser.

Trygghet PLUS

Just nu får alla nya bokningar automatiskt och kostnadsfritt vårt nya paket Trygghet PLUS – till ett värde av 300:- per person.

I Trygghet PLUS ingår bland annat fria om- och avbokningar på alla resor 2021, fri avbokning vid akut sjukdom (läkarintyg krävs) fri avbokning för den som drabbas av uppsägning och bo kvar-garanti för resesällskapet om någon behöver avboka på grund av sjukdom.

Läs mer här: Trygghet PLUS


Paketresa med charterflyg
Vi har två olika sorters avbeställningsskydd, med olika täckningsgrad: antingen med eller utan Trygghetspaket.

Avbeställningsskydd utan Trygghetspaket
Skyddet gäller:
- Fri avbokning vid akut sjukdom innan avresa ända fram till incheckning.

Pris per person: 150 kr

Avbeställningsskydd med Trygghetspaket
Skyddet gäller:
- Fri avbokning vid akut sjukdom innan avresa ända fram till incheckning.
- Fri avbokning för den som drabbas av uppsägning. Gäller om du är tillsvidareanställd och blir uppsagd p.g.a. arbetsbrist, ej vid enbart varsel. Intyg från arbetsgivare måste visas efter avbokning.
- Fri avbokning vid skilsmässa. Registrerat intyg av skilsmässa måste visas efter avbokning.
- Fria ombokningar, oavsett skäl, om samtliga medresenärer har tecknat avbeställningsskyddet och det är minst 35 dagar före avresa. Fria ombokningar gäller inte till rabatterade/prissänkta resor.
- Bo kvar-garanti gäller för alla i ditt resesällskap om någon måste avboka p.g.a. sjukdom. Du har rätt till att behålla ditt hotell och du är även säkrad för eventuell prisökning för resterande resedeltagare. Det förutsätter att samtliga på bokningen betalat avbeställningsskyddet och att avbokningen kan styrkas med läkarintyg.
- Prisgaranti. Om priset på din resa (samma datum, flygavgång, avreseflygplats, hotell och rumstyp) går ner i pris före 60 dagar innan avresa har du rätt att få tillbaka prisskillnaden. Kontakta oss, så betalar vi tillbaka mellanskillnaden!

Pris per person: 250 kr

När du utnyttjar din prisgaranti, omfattar den inte rabatter som är specifika för speciella försäljningskanaler. För att tillgodogöra dig rabatter som fanns vid bokningstillfället ska de fortfarande gälla när du utnyttjar din prisgaranti, annars gäller pris vid ombokningsdagen. Prisgarantin omfattar ej special/grupp resor eller personliga rabatter.

Intyg ska vara oss tillhanda senast 7 dagar efter avbokning.

Du betalar för avbeställningsskyddet tillsammans med din första inbetalning på resan. Avbeställningsskydd kan endast köpas vid beställning av resan och kan inte avbeställas efter betalning av handpenningen. Priset för avbeställningsskydd kan skilja sig för specialarrangemang.

För att avboka eller omboka din resa kontaktar du Nazars kundservice på telefonnummer 0770-777 888 innan avresa. Utanför kontorstid kan du sända oss ett e-mail till info@remove-this.nazar.se. I detta meddelande anger du bokningsnummer, vilken/vilka personer som avbokas, anledning till avbokningen samt datum då meddelandet skickades. Tänk på att det är huvudresenären som ska skriva detta e-mail.

För att använda avbeställningsskyddet skickar du sedan ett intyg i original till Nazar. Vid akut sjukdom ska din läkare uttryckligen intyga att du inte kan åka iväg på din resa. Kostnaden för intyg bekostas av kunden själv och vid avbokning av resan återbetalas inte kostnaden för avbeställningsskyddet samt en expeditionsavgift.

För ytterligare information se även våra resevillkor.

Paketresa med reguljärflyg
Avbeställningsförsäkring med Allianz
580 kr per person

Avbeställningsförsäkringen gäller vid akut sjukdom innan avresa ända fram till check in. Den gäller dessutom vid skilsmässa och separation samt omtentamen vid heltidsstudier.

Om du önskar att avboka din resa ska du kontakta Nazars kundservice innan avresa. Utanför kontorstid ska det skickas ett e-mail till info@remove-this.nazar.se. Här ska tydligt framgå vem som avbokar, orsaken till avbokning samt bokningsnummer. Mailet ska vara daterat och skrivet av huvudbokaren.

Om du önskar nyttja din avbeställningsförsäkring ska du kontakta Allianz/Falck på telefonnummer 08 587 717 21 eller claims.fga@remove-this.se.falck.com.

Det är viktigt att du tar del av villkoren!

Villkor giltiga från 13/4-2021:
Faktablad för försäkringsproduktet
Försäkringsvillkor

Villkor giltiga från 28/11-2019: 
Faktablad för försäkringsproduktet
Försäkringsvillkor


Reseförsäkringar

Kompletterande reseförsäkring - nu mer utökat covid-skydd!

Nazar samarbetar med Allianz för att ge dig marknadens mest omfattande reseförsäkring. Du har möjlighet att teckna vår kompletterande reseförsäkring som ger dig ett utökat skydd under din resa.

Exempel:
Ny resa – om du blir sjuk och ordinerad sängläge av läkare mer än halva resan, inklusive att diagnostiseras med en epidemi eller pandemisk sjukdom såsom covid-19.
Ingen självrisk – du betalar aldrig någon självrisk
Flygförsening – kompensation redan efter de första 6 timmarna
Sjukvårdskostnader – samt ersättning per dag vid förstörda resdagar
Bagage – ersättning om bagaget blir stulet, förlorat eller förstört
Kom ikapp resan – ifall du missar flyget
Akut händelse hemma – ifall du behöver resa hem tidigare  

 

Pris:
Allianz - Kompl. reseförsäkring  8 dagar  380 kr
Allianz - Kompl. reseförsäkring  15 dagar  590 kr

Har du annan reselängd och vill köpa reseförsäkring, kontakta gärna oss på kundservice.

Aktuell information: COVID-19 - se information om vad som gäller för din reseförsäkring här.


DET ÄR VIKTIGT ATT DU TAR DEL AV VILLKOREN
För att teckna Reseförsäkringen måste de som omfattas vara stadigvarande bosatta i Sverige, inskrivna i Svensk försäkringskassa och ha en hemförsäkring..
För dig som köpt Allianz Reseförsäkring se villkoren här:

Villkor giltiga från 13/4-2021:

Faktablad för försäkringsproduktet
Försäkringsvillkor

Villkor giltiga från 28/11-2019:

Faktablad för försäkringsproduktet
Försäkringsvillkor


Late checkout

När du reser med Nazar kan du köpa tillvalet late checkout på utvalda hotell. Istället för att lämna rummet kl.12:00 kan du, mot varierande tilläggsavgift, behålla ditt rum fram till kl 17:00 på avresedagen. Late Check-Out måste bokas och betalas senast 5 dagar före avresa. Observera att det endast finns ett begränsat antal rum med Late Check-Out. Under respektive hotell kan du se om tillvalet är möjligt.  


Side by side

Vill du bo i ett rum vid sidan av dina vänner eller din familj? På våra Pegasos-hotell i Turkiet (Pegasos World, Pegasos Royal och Pegasos Resort) är det faktiskt möjligt att mot ett tillägg försäkra sig att man hamnar i närheten av varandra.

 

Alla tre hotellen Pegasos World, Pegasos Royal och Pegasos Resort är stora och komplexa hotell, så det kan absolut vara en fördel att använda sig av denna möjlighet, om ni vet att det gör semestern enklare och roligare ju närmre ni bor varandra.

 

Om ni bokar två rum så kan ni försäkra er om att bo max tre dörrar från varandra och detta kostar 360 kr per rum per vecka och är möjligt att boka till på de flesta rumstyper.

 

Om du vill använda dig av denna unika möjlighet, kontakta oss på 0770 777 888, så hjälper vi dig med det praktiska!Piratkryssning

Barnens favoritutflykt!

Här får du följa med Captain Nemo's besättning på en fantastisk äventyrsdag på Manavgatfloden. Det blir en dag fylld med skoj och lek ombord på piratskeppet, och när vi kastar ankare och går i land på stranden börjar den stora skattjakten! De internationella piraterna gör dagen oförglömlig och alla äventyrslystna pirater, stora som små, är välkomna att delta. Busstransfer till och från hotellet ingår.

Utflykten äger rum på tisdagen. Observera att utflykten kan ställas in p.g.a. väder eller vid för få anmälningar. Biljetten till utflykten skickas via SMS senast på måndagen kl. 12, och detta gäller även när man ankommer till destinationen på måndagen. Avbokning av utflykt ska ske senast kl. 11 på måndagen. Om du inte får ett SMS ber vi dig att kontakta våer Service Center. Vid tvåveckors resor blir du inbokad på piratkryssningen på tisdagen första veckan. Om du önskar byta till tisdagen i den andra veckan ska du kontakta guiderna på plats för att fråga om det är möjligt. Denna utflykt kan bokas när du bor i utvalda hotell Alanya, Incekum, Side, belek eller Antalya i Turkiet.


Kontakta oss
Telefon
0770 - 777 888

Öppettider
Måndag - fredag:
09.00 - 18.00
Lördag:
Stängt
Söndag: Stängt

Bäst tid att ringa oss

Om du vill undvika telefonkö är vårt tips att ringa oss tisdag - torsdag mellan 14.00 - 16.00 då vi oftast har mindre kö.

Frågor om inresekrav, testning eller restriktioner

Om du har frågor gällande resor med mer än 14 dagar kvar till avresa ber vi dig att avvakta.

Löpande information

Vi uppdaterar löpande vår hemsida med information och kontaktar avresande gäster via mail.

Reglerna ändras ständigt och med kort varsel.

Chatt

Har du en kort fråga kan vi ge dig ett snabbt svar via vår chatt.

Maila oss

info@nazar.sePresentkort

Varför inte gratulera eller överraska någon du tycker om med ett presentkort från Nazar?

Läs mer


Gilla oss på Facebook

Så missar du inte våra fina erbjudande och tävlingar!

Besök Nazars Facebooksida